BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
  Home

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/jucatori.xhost.ro/public_html/cutenews/show_news.php on line 41 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/jucatori.xhost.ro/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54 Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/jucatori.xhost.ro/public_html/cutenews/inc/shows.inc.php on line 54

Delta Tulcea - echipa de Liga I



In Romania fotbalistica exista inca un paradox : echipele cu bani multi si infrastructura buna cum este Ceahlaul Piatra Neamt nu resusesc pe plan sportiv acolo unde o echipa ca Delta Tulcea era gata sa intre pe scena Ligii I dar din cauza situatiei financiare si a infrastructurii precare n-a indeplinit toate conditiile de licentiere ... sau Ceahlaul s-a "implicat eficient" pentru a "evidentia" asta . Pacat ca o echipa Delta Tulcea nu a promovat si pacat ca Piatra Neamt nu are oameni capabili sa faca o echipa competitiva pentru Liga I ...acolo bani sunt nu exista oameni de fotbal cu experienta si cu valoare.

Posted on 10 Mar 2009 by admin